Despre Happy Place

Povestea noastră

Pentru unii, poate fi o sesiune de cumpărături într-un centru comercial. Pentru alții, liniștea de pe o plajă pustie. Cu toții avem un loc la care ne gândim atunci când vrem să evadăm și să ne bucurăm de prezența momentului împreună cu oamenii dragi.

Pentru noi, Micky și Adi, e un loc unde ne întoarcem de fiecare dată după o zi grea și unde putem fi noi înșine. E locul unde ne reunim cu copiii noștri, unde spunem povești și ne conectăm cu natura. E locul unde creăm amintiri și unde revenim întotdeauna cu drag. Am creat acest loc pentru noi și ne dorim ca cei care ne calcă pragul să simtă la fel.

E căsuța noastră. E Happy Place.

Happy Place nu a luat naștere peste noapte, ci l-am creat din dorința de a petrece cât mai mult timp împreună. De-a lungul timpului, am organizat petreceri și momente de neuitat alături de cei dragi, până când ne-am decis că suntem pregătiți să deschidem porțile căsuțelor noastre și celor care sunt în căutarea unui “Happy Place” al lor.

Fie că vrei sa îți serbezi ziua de naștere alături de prieteni, să faci un grătar la iarbă verde împreună cu familia sau să îmbini relaxarea cu inspirația într-un teambuilding, cele două căsuțe își vor deschide porțile pentru orice idee de petrecere pe care o ai.

Happy Place este un loc fantastic! O idee foarte deșteaptă.

Analia

Minunată locație, am fost plăcut surprinsă, dincolo de așteptări.

Ioana

Am sărbătorit cea mai frumoasă zi de naștere la Happy Place!

Carmen

Gata de petrecere?